Луксузна јахта за прекрасен одмор

Јахтата „Keri Lee III“ е направена од компанијата „Claudette Bonville & Associates“, а долга е 54 метри. Таа била завршена во 2001 година, но претрпела темелен ремонт во 2009 година.