Музичка компилација од најпопуларните поп песни во 2015 година

Музичките артисти ширум светот го користат ова време за споделување на нивните ремикси од најпопуларните песни во текот на целата година.

Оригинали vs. преработки на познати музички хитови

Големите хитови кои оставиле трага во музичкиот свет се паметат и пеат со генерации.
Датум: 22 сеп 2010
, Автор: