Најдосадните досадни однесувања

Сте се запрашале ли некогаш како е можно некои луѓе да бидат толку досадни и уште повеќе, дали воопшто се слушаат себеси што и како зборуваат?

Кул забавен тест: Колку сте предвидливи?

Обидете се, и обидете се повторно, и повторно... Резултатот е фасцинантно предвидлив секој пат. Не верувате? Кликнете на видеото и уверете се сами.
Датум: 09 јун 2014
, Автор:

Моќта на позитивното размислување

Дури и кога ќе почувствувате дека песимистичките мисли почнуваат да завладуваат со вашиот ум, длабоко вдишете и „бомбардирајте“ го умот со спротивни, позитивни мисли.

Направете план на вашиот живот

За да се чувствувате исполнето и за да можете да ги реализирате вашите замисли во денешнава ера, потребен ви е добар план напишан на хартија.