Ноќевајте под отворено небо во фантастичен резорт во Јужна Африка

Овде можете да го набљудувате дивиот животински свет како лавови, нилски коњи и жирафи додека тие слободно се движат низ нивното природно живеалиште, а вие истовремено сте сместени во луксузен престој со поглед кој го одзема здивот.
Датум: 27 феб 2014
, Автор:

Хотели со незаборавни погледи

Што би дале само да се разбудите на некое вакво место?