Рајска куќа на Ибица

Ибица е како парче од рајот, остров на задоволствата со најневеројатен природен предел. Водата таму е невообичаено сина и сè наоколу изгледа неверојатно, како да сонувате. Куќата Casa Jondal е дел од ова волшебно парче на Земјата.
Датум: 23 мај 2011
, Автор: