Ред Бул | Кафе пауза

Скок од Монт Еверест – највисокиот скок од планина на сите времиња

Адреналинско одбележување на 60-годишнината од првото освојување на Монт Еверест

Канцелариите на Ред Бул во Лондон

Црпејќи инспирација од екстремните спортови поддржувани од Ред Бул, дизајнерите ги исполниле трите ката со лебдечки скали, комфорни кафетерии и барови, голема лизгалица...
Датум: 05 мар 2012
, Автор:

Светската улична уметност на интерактивна мапа

Ред Бул неодамна го лансираа Street Art View, веб-сајт кој има за цел да ја собере уличната уметност од целиот свет на една интерактивна мапа.
Датум: 22 фев 2011
, Автор: