Најчудните прашања кои биле поставени на интервјуа за работа

На Редит овој пат се споделени најчудните прашања кои некои баратели на работа ги добиле кога се соочиле со потенцијалните работодавци. Ова се само дел од нив.

Исповеди: 9 ужасни грешки што ги направиле тату артисти

Цртањето тетоважа е голема одговорност затоа што она што ќе го нацртате во тој момент останува на кожата засекогаш. Затоа овие грешки кои се објавени на Редит добиваат на тежина.

Луѓе го опишуваат својот најголем пекол. Кој е вашиот?

Некој на Редит им предложил на корисниците да опишат како би изгледал нивниот личен пекол. Никој не спомнал ѓаволи, вили и огнени базени, но сепак не би сакале да се најдеме во ниедна од овие 10 ситуации.
Датум: 06 мар 2015
, Автор:

Како мажите го замислуваат менструалниот циклус кај жените?

Пак некој поставил интересно прашање на Редит: Како мажите го сфаќаат менструалниот циклус кај жените? Разгледајте ја галеријата за да ги дознаете одговорите.

Татко побарал од интернет заедницата да ја фотошопира неговата 6-неделна ќерка откако починала

Единствените фотографии што ги имал таткото Нејтан Стефел биле со медицински цевки кои целосно ја прекривале.
Датум: 16 јул 2014
, Автор:

Како една луда бабичка го прославила 103-от роденден?

Ивилин Котман наполнила 103 години оваа година и решила да го прослави нејзиниот роденден на еден интересен начин: да појде на коцкање во казино, да се нагости во бифе кое ја нуди услугата „изеди колку што можеш“ и да си стави тетоважа!

Кога Франкенштајн би си играл со животни

Направил цела серија забавни фотоманипулации со кои на компјутер вкрстува различни животински видови, креирајќи некој трет вид, кој досега не сме го виделе.

Google Translate како ритам машина

Од која причина и да сакате да го употребите Google Translate во вашата музичка изведба пред интимна или поширока публика, би било чудно. Сепак, почудно е што воопшто некој се сетил да најде ваква необична примена...
Датум: 01 дек 2010
, Автор: