ревија | Кафе пауза

Нова сезона – нови трендови за коса!

Слободно експериментирајте!

Најсмешните падови на модните писти

Чекорејќи гордо по модните писти се наоѓаат на земја, се исправаат барајќи рамнотежа и соочувајќи се со срамот кој им се случил. Погледнете ги најсмешните падови на модните случувања.
Датум: 24 фев 2012
, Автор: