7 совршено легитимни изговори да гледате глупаво реално шоу

Сигурно сите вие барем еднаш сте се нашле во ваква ситуација.

Бебе панда – тајландска ѕвезда на реално шоу

Ѕвездата на ова шоу е Лин Пинг, бебе панда кое е толку омилено во Тајланд поради што еден телевизиски канал наречен „Панда канал“ го пренесува секое нејзино движење во живо, во текот на целиот ден.
Датум: 12 феб 2011
, Автор: