Мудри и сурово-реални цитати на неповторливата Дороти Паркер

„Јас не сум писателка која има проблеми со пиењето, јас сум алкохоличарка со проблеми со пишувањето.“
Датум: 27 сеп 2013
, Автор:

Оживеаја графитите на мистериозниот Бенкси

Британскиот фотограф Ник Стерн користејќи вистински предмети и луѓе како модели, направил реални верзии на најпознатите дела на талентираниот стрит артист.
Датум: 27 авг 2012
, Автор:

Неверојатно реалистични интерактивни илустрации

Врвно изработените илустрации направени со големо влијание многу лесно можат да се помешаат со фотографии. На прв поглед ќе си помислите дека луѓето се со вас во просторијата.

16 универзални закони

Строгоста на овие закони сигурно сте ја почувствувале на своја кожа барем неколку пати. Но добрата работа е што не сте единствени, затоа што овие закони сепак се „универзални“!
Датум: 19 феб 2012
, Автор: