Фотографии кои го лажат окото

Фотографот Мајкл Пол Смит се служи со паметен трик - создава вештачка перспектива ставајќи малечки возила во средина со реална големина.

Артист кој успева да „влезе“ во своите цртежи

Познатиот артист повторно изненадува со одличен проект...

Торта во чест на Декстер – да ти е страв да ја пробаш :)

За да ја вкусите оваа торта, треба да имате силен желудник :D
Датум: 16 јул 2013
, Автор: