Урнебесните твитови на Рајан Рејнолдс за убавините (и маките) на татковството

„Без разлика која детска книга ја читам на моето бебе што вриска во авион, поуката од приказната е секогаш поврзана со вазектомија.“

Филм: Дедпул (Deadpool)

Поранешен специјалист и платеник поминува низ експеримент кој му дава моќи за исцелување и го создава неговото алтер его – Дедпул

Филм: Засолниште (Safe House)

Филм за докажувањето на сопствената вредност во ситуација кога никој не е безбеден…