Рајан Гослинг | Кафе пауза

Дали знаете сè за познатите личности? Овие факти може да ве изненадат!

За познатите личности секојдневно читаме во весниците, на интернет порталите и на разни други места, но сепак постојат неколку интересни факти кои можеби досега не сте ги знаеле за нив.

Предмети инспирирани од Рајан Гослинг кои можат да се купат

Ако Рајан Гослинг ви се допаѓа до таа мера што сакате да го гледате секаде околу вас, појдете на веб-сајтот Etsy и побарајте ги овие неколку рачно изработени предмети инспирирани од него.

Кога познатите личности би ги имале усните на Лана Дел Реј…

Што мислите, дали на Џорџ Клуни добро би му прилегале усни како тие на Лана Дел Реј? :)

Филм: Местото зад боровата шума (The Place Beyond the Pines)

Еден настан и последиците кои ги чувствуваат повеќе генерации

И познатите прават смешни гримаси

Зад совршено насмеаното лице, тие се сепак само луѓе со емоции, реакции и гримаси.

Луда, глупава, љубов (Crazy, Stupid, Love.)

Филм за тоа колку љубовта може да биде слатка, но понекогаш и горчлива и за справувањето со длабоките емоции кои притоа го облеваат човечкото срце...

Возење (Drive)

Филм за несебичното преземање секаков ризик за да ù се помогне на саканата, за неочекуваните пресврти кои животот најчесто и ни ги носи, за емотивноста, но и за суровоста...