Шолја за кафе на која мора да ѝ кажете ДА

Оваа шолја е одличен предмет со кој момците можат да ја тестираат подготвеноста на нивните девојки за брак.
Датум: 14 ное 2013
, Автор:

Елегантен сервис за чај

Погледот веднаш паѓа на нозете кои се главна атракција на секој дел од керамичкиот сервис за чај. Тие имаат функција на рачки или лажички.