Корисни информации за левата и десната страна на мозокот – која страна ја користите вие и како тоа се одразува на вас?

Ајде подетално да ги анализираме оние кои ја употребуваат левата и оние кои ја употребуваат десната хемисфера, како и сите оние нешта кои влијаат на нив.
Датум: 08 мај 2014
, Автор:

Кога рационализирањето ви го попречува патот до среќата

Дали може прекумерното размислување за вашите избори да ви го попречи патот до среќата?

7 карактеристики на зрелите луѓе

Некој може веќе да има широки знаења од одредена област, одлично да комуницира, да има дете на 25-годишна возраст, но тоа не значи дека стекнал емоционална зрелост.

Сексот навистина продава, тврдат научниците

Во маркетингот веќе подолго време важи она правило дека сексот успешно го продава производот. Но сега, научниците тврдат дека откриле зошто точно сексот успева да влијае врз луѓето.