Уметнички раце во реклами за AT&T International

Можеби сте слушнале за Гуидо Данеле, уметник кој е познат по своите ексцентрични дела кои се најчесто насликани на раце или на други делови од човечкото тело. Погледнете ја неговата последна работа, за рекламни цели.
Датум: 15 окт 2010
, Автор:

12 лоши навики кои прават да изгледате постаро

Сите знаеме дека е невозможно да изгледаме младо цел живот, но затоа понекогаш можеме да го спречиме времето кое маршира низ нашето лице. Затоа, не дозволувајте овие 12 грешки кои ги правите секојдневно...

Есенски букет

Зачудувачки е што се можете да направите со вашите раце, малку имагинација и неколку есенски листови. Дочекајте ја есента како што прилега и украсете го домот со еден ваков букет.
Датум: 27 сеп 2010
, Автор: