Уметноста на расчистувањето

Швајцарскиот занаетчија и комедијант Ursus Wehrli е дефинитивно добро познат по неговите книги „Уметноста на расчистувањето“, во кои тој зема познати уметнички дела и буквално ги расчистува и средува...