Зошто денешните љубовни врски толку брзо се распаѓаат?

Дали проблемот се наоѓа во фактот што сме ја изгубиле почитта за врските или пак станува збор за нешто сосема друго?

Што не смеете да правите по прекинување на врската?

Додека раната е свежа а чувствата измешани, лесно се прават погрешни чекори кои можат да ви наштетат на многу начини. Ова се 7 нешта кои не смеете да си дозволите да ги направите по раскинување.
Датум: 10 сеп 2013
, Автор:

10 најчести причини поради кои врските и браковите пропаѓаат

Никој не влегува во врска со надеж или очекување дека таа ќе се распадне. Но, факт е дека многу од врските не успеваат.
Датум: 18 феб 2013
, Автор:

Пејзажи издлабени во стари книги

Канаѓанецот Гај Ларми создава неверојатни скулптури од стари книги. Најчесто материјал за создавање на неговите дела се стари речници и големи енциклопедии...