раскинување | Кафе пауза

Кои 3 хороскопски знаци ќе стават крај на лошата врска на 15 септември?

Денеска е денот кога три хороскопски знаци ќе кажат НЕ на „лошата љубов“ и ДА на слободата!

Кои 3 хороскопски знаци денес ќе им стават крај на своите токсични врски?

Дел од припадниците на овие 3 знаци ќе видат дека нивните партнери се опседнати со контрола, но ќе сфатат и дека не мора повеќе да го трпат тоа!

5 нешта кои ве очекуваат откако ќе ви биде скршено срцето

Скршеното срце може да ви донесе лекции кои ќе ви бидат корисни во текот на животот!

6 негативни мисли кои ве спречуваат да ја раскинете љубовната врска иако партнерот не ве заслужува

Во еден момент сфаќате дека вашиот партнер воопшто не се грижи за вас и за вашата љубовна врска, а вие сте личноста која, всушност, ја одржува врската преку вашето страдање.

Совети за полесно справување со раскинувањето

Како полесно да ги надминете болните искуства од раскинувањето?

6 причини зошто треба да ставите крај на секаков контакт со поранешниот партнер

Знаеме дека раскинувањето може да биде тежок и болен процес и ќе ве доведе во искушение повторно да воспоставите контакт со поранешниот партнер, но ова се причините зошто не треба да го правите тоа.

11 знаци дека влегувате во нова врска премногу рано и што треба да знаете за таквата врска

По раскинувањето следува период на закрепнување, што бара време и дополнителен напор за личноста да закрепне и да се врати на вообичаениот начин на живот.

5 совети за полесно справување со болно раскинување

Без оглед на причината, раскинувањата се секогаш тешки, а често болни и исцрпувачки. Но, ако причината за раскинувањето е измама или непочитување во каква било форма, станува уште потешко.

Истражувањата покажаа дека можете да предвидите раскинување преку начинот на кој зборуваат луѓето

Зборовите честопати се потценуваат и во многу ситуации не го разбираме влијанието на зборовите врз личноста кон која се упатени.

Хороскопски знаци што најверојатно ќе ја прекинат врската на почетокот на 2021 година

Новата година носи многу предизвици со себе, поставува нерешени прашања и проблеми, а исто така може да биде причина за прекин ако врската не функционира како што треба.

Која е последната капка што ќе ја прелие чашата во љубовната врска кај секој хороскопски знак?

Секоја личност има различен праг на толеранција, но сè си има свои граници. Во продолжение прочитајте која ваша постапка може да ја уништи врската.