Кратки љубовни приказни од Антон Чехов што секој романтичар треба да ги прочита

Антон Чехов, е еден од најталентираните писатели во руската литература, познат по неговите раскази и драми кои опфаќаат теми од областа на љубовта и реалниот живот.

Кратки поучни приказни

Одвојте неколку минути за да ги прочитате овие поучни приказни. Со сигурност ќе ве натераат на размислување.
Датум: 26 мар 2012
, Автор: