Која раса на куче најмногу му одговара на вашиот хороскопски знак?

Конекцијата помеѓу кучето и неговиот сопственик е многу моќна и трае доживотно, па затоа е многу важно, да одгледувате куче коешто добро се совпаѓа со вашиот карактер...

13-те најскапи раси на мачки

Нашите миленичиња ни се како семејство, и некои луѓе навистина не штедат кога станува збор за додавање нов член на семејството.

Мејн кун: Мачки покрај кои вашата би изгледала минијатурно

Потеклото на мејн кун е завиено во мистерија. Иако генетски невозможно, еден мит вели дека овие мачки се добиени со вкрстување на мачки и ракуни.
Датум: 29 ное 2015
, Автор:

Што покажува расата на вашето куче за вашиот љубовен живот?

Кога ќе помислите дека нема повеќе начини да ги проценувате луѓето, тогаш се појавува истражување кое открива какви сте во љубовниот живот според тоа какво куче имате.

Помалку познати факти за кучињата

58% од сопствениците на кучиња, ги вклучуваат нивните миленици во фотографиите од годишните одмори.
Датум: 13 окт 2013
, Автор:

Најверните раси кучиња

Овде избравме неколку раси кои најлесно се приврзуваат кон луѓето и остануваат верни, иако секое куче може да биде најлојалното на светот ако е третирано како дел од семејството.