8 знаци на рана менопауза за коишто никој не ве предупредил

Изостанувањето на менструалните циклуси и ненадејното чувство на жештина во телото, не се единствените симптоми дека преминувате во фаза на менопауза...

Конвенција за повредените во љубовта

Оние кои никогаш не биле повредени во љубовта никогаш не ќе можат да кажат: „Го живеев животот“. Затоа што никогаш не го живееле.

Боли

Боли кога ќе поминеш покрај мене и ме оставаш без здив, боли кога си студен и не си повеќе Ти... Боли кога ми даваш лажна надеж, боли зашто подоцна знам, се каеш.
Датум: 15 ное 2011
, Автор: