Сладок ракун ужива јадејќи грозје

Зрно по зрно, си ги кине со малите рачиња и си ужива.

Забавна и заразна игра на зборови

Ова е селекција на некои од најдобрите и најновите ракунски мудрости.
Датум: 16 феб 2013
, Автор: