8 најлоши грешки во пријателството

Ова се 8 тивки разорувачи на пријателството кои ќе ве оддалечат од пријателите.
Датум: 05 ное 2014
, Автор:

Десет „ситници“ кои ја разоруваат врската

Ситниците како што е поздравувањето при доаѓање и одење, кој ќе го фрли ѓубрето или кој ќе го одбере ресторанот, можат да направат односите во врската да станат студени, или дури да предизвикаат нејзино прекинување.
Датум: 09 мај 2013
, Автор: