Бидете храбри, различни и уникатни – одберете венчаница во боја!

Ако имате какви било сомнежи во врска со белата боја за вашиот невестински фустан, не плашете се да одберете уникатност.

Тапаните звучат сосема различно во зависност од средината

Кој би рекол дека удирањето на тапани произведува сосема различен звук надвор во поле, на пат, на фудбалски терен, во гаража, во парк?

Астро-совет: Како да ја освежите вашата врска?

На секоја врска одвреме-навреме ѝ е потребно освежување. Во недостаток од идеи како тоа да го направите, хороскопот ви нуди решение.

Сите фризури добро ѝ стојат на Ријана

Погледнете ги нејзините безброј различни фризури, кои ги смени во текот на кариерата. Очигледно на убавицата од Барбадос, секоја боја и секоја должина совршено ѝ прилега.