Со овие прекрасни шалови ќе имате крилја како птиците

„Shovava“ е уникатна колекција за жени која во превод значи женствено и разиграно и вклучува модели кои се со неверојатно детална изработка на природата.

Разиграни светилки во форма на балони со хелиум

Светилките-балони ги има во девет различни бои и три различни големини, за да може да се вклопат во каков било простор и да внесат разиграна атмосфера.