работник | Кафе пауза

Куче било напуштено на бензинска станица, а сега е симпатичен работник со полно работно време

Негао, е пријателски настроено куче коешто сега живее фантастичен живот, но тоа не било случај отсекогаш...

Можеби е до вас! Ова се знаци дека заслужувате отказ од работа

Постојат лоши шефови на кои секој сака да се жали, но постојат и лоши работници со кои никој не сака да губи нерви и пари.

Поучна приказна: Луѓето сакаат да живеат како паразити

Некогаш не така одамна си живеела една среќна мравка која секој ден доаѓала прва на работа. Била вредна и весела...

6 знаци дека шефот ви спрема отказ од работа

Вие можеби ненадејно ќе ја примите информацијата за вашиот отказ, но шефот долго размислува за тоа пред да ве извести.

Придобивките од чесната работа

Забавно стрипче кое служи како потсетување да не си го занемариме животот додека ги гониме целите кои би требало да се составен дел од него.
Датум: 26 јун 2013
, Автор:

Хороскопот открива дали повеќе ќе ве биде за шеф или за работник

Секој хороскопски знак има различен табиет. Токму затоа постојат големи разлики кога станува збор за тоа кој е поблиску до позиција да биде нечиј надреден, а некој друг до позиција на подреден.

По што се препознава одличниот работник?

Одличните работници се тие кои се издвојуваат и допринесуваат најмногу во работата. Тие се секогаш еден чекор понапред од своите колеги. Дознајте кои особини ги поседуваат одличните работници.
Датум: 26 мар 2012
, Автор:

5 особини на супер шеф

Супер шеф е оној кој го посакуваат сите вработени. Тој не е извонреден само на хартија, туку своите постапки и дела директно ги покажува на терен.