Професиите од соништата постојат и тие се одлично платени

Постои ли некој кој не би сакал да дегустира сладоледи и за тоа да зема 60.000 долари годишно?

8 грешки во резимето кои треба да ги избегнувате ако сакате да ја добиете посакуваната работна позиција

Сигурно ви се слошува кога ќе се сетите дека треба да пишувате резиме. Без грижа, овие 8 совети и грешки на кои треба да внимавате ќе ви помогнат во тоа.