5 грешки што треба да ги избегнете ако сакате да започнете успешен „фриленс“ бизнис

Што е потребно за да почнете да работите фриленс, и зошто е важно да бидете подготвени?

И за животните почна учебната година

Некои од нив се внеле во својата омилена книга, други прават финансиски пресметки, трети програмираат, а има и такви кои заспале од замор, учејќи.