Пцујте слободно! Научно е докажано дека пцуењето е добро и за вас и за блиските

Сите пцуеме, само прашање е колку често и колку жестоко, а науката докажала бројни благодати како резултат на оваа честа навика.
Датум: 26 мај 2015
, Автор:

Пол (Paul)

Филм за тоа како понекогаш се покажува дека вечните „чудаци“ всушност биле во право и за средбите од трет вид кои можат да бидат и пријатно животно искуство...