Топли напитоци за ладни зимски денови

Два многу едноставни, но вкусни напитоци, кои ќе ве загреат во текот на зимските денови и ќе ви ја вратат енергијата... Изберете вкус на банана или пак вкус на кафе.
Датум: 02 мар 2012
, Автор:

Пунч од кафе

Волшебен вкус кој ќе го воодушеви цело друштво...

Зимски пунч

Ова е оној пијалак кој ви ги топли душата и срцето во ладнава зима...

Млечен пунч

Пробајте го овој млечен пунч кој ќе ве загрее пред спиење... во секоја смисла.