Тест: Колку години всушност имате?

Часовникот на биолошката старост отчукува во нашите клетки, за разлика од онаа која стои во нашите документи за лична идентификација.
Датум: 31 јан 2014
, Автор:

Како парфемот подолго да се задржи на вашата кожа?

Доколку забележите дека парфемот брзо испарува од вашата кожа, прочитајте ги следниве совети кои ќе ви помогнат да го одржите мирисот на нанесениот парфем на вашето тело, во текот на целиот ден.