Познати личности кои биле во врска во минатото

Познатите личности често знаат да изненадат со некој потег, а многупати тоа го прават за да им се зголемат публицитетот и славата.

Не постои превисока цена за слава – 5 луди сценски настапи

Славните музички ѕвезди би направиле сè за милионска публика.