Публицис Worldwide го откри новото лого дизајнирано во чест на основачот Марсел Блустен-Бланше

Публицис Worldwide го лансираше дизајнот на новото лого во чест на оригиналното лого на Публицис кое го креираше основачот Марсел Блустен-Бланше во 1926 година.
Датум: 17 јун 2015
, Автор:

Публицис Македонија со бронза на Европскиот креативен фестивал Евробест 2014

На завршната церемонија на европскиот креативен фестивал Евробест 2014 кој се одржа во Хелсинки, Финска, Публицис Македонија се закити со уште една награда за проектот Alzheimer’s News Editors работена за Националниот институт за неврологија.
Датум: 05 дек 2014
, Автор: