Од грдото пајче во прекрасен лебед: Познатите ѕвезди како деца!

Погледнете како дел од филмските и музичките ѕвезди изгледале кога биле мали.

Пубертетот на машките во една минута

Оваа приказна напишана и анимирана од страна на Александар Гелнер, со музичка подлога од Никлас а Крогер, на динамичен начин го прикажува периодот на пубертет кој го поминуваат момчињата.
Датум: 10 мар 2011
, Автор: