5 знаци дека ви треба психотерапија

Сите луѓе се различни и различно се справуваат со исти или слични трагедии и тешки периоди од животот, а овие знаци ќе ви откријат дали навистина ви е потребна помош од специјалист.

Разговор со психологот Ирина Николовска за важноста на менталното здравје во модерниот свет

Таа детално ни го објасни целиот процес околу психотерапијата, но исто така нè потсети и на важноста на грижата за менталното здравје.