психолошки трилер | Кафе пауза

10-те најдобри психолошки трилери од 21-виот век

Доколку сакате филм кој ќе ве однесе на патување низ човечката психа, оваа листа е за вас.

5-те најдобри европски филмови во кои сигурно максимално ќе уживате

Не се како оние на Холивуд, но тие се врвот на европската филмска култура.

ТВ серија: Култ (Cult)

ТВ серија за ТВ серија која испраќа скриени пораки до публиката
Датум: 10 авг 2013
, Автор:

Филм: Транс (Trance)

Што сакате да запомните, а што сакате да заборавите?

Филм: Несакани ефекти (Side Effects)

Психолошки трилер обвиен со мистерија...

Куќа од соништата (Dream House)

Филм за животните трагедии и за игнорирањето на суровата реалност со која мораме да се соочиме за да продолжиме со животот...
Датум: 13 јан 2012
, Автор: