психолози | Кафе пауза - Part 2

5-те најчудни психолошки експерименти

Понекогаш креативноста на психолозите знае да ги одведе работите во необјаснива насока која води кон следниве чудни психолошки експерименти...

Формата на брадата кај жените открива каков е нивниот сексуален апетит

Група психолози потврдиле нешто кое веќе го знаевме или во кое барем се сомневавме – жените со широка и силна вилица имаат посилно либидо.

Невработеноста ја менува вашата личност на полошо

Американската асоцијација на психолози излезе со тврдење дека невработеноста суштински ја менува личноста на човекот, и тоа на полошо.
12