Психолог, психотерапевт, психијатар или советник, каде да се обратите за помош?

Како да го направете вистинскиот избор помеѓу психијатар, психолог, терапевт и советник?

Поучна приказна: Врабецот на психијатар

Никогаш не заборавајте кои работи ви носат вистинска радост во животот!

Ријана е секси психијатарка на Еминем во спотот за „The Monster“

Ријана глуми псијихатарка на Еминем, улога во којашто исто така успева да привлече внимание. Во спотот има и ретроспектива од најзначајните моменти во кариерата на Еминем, кој се обидува да излезе од психолошката замка.

Куќа од соништата (Dream House)

Филм за животните трагедии и за игнорирањето на суровата реалност со која мораме да се соочиме за да продолжиме со животот...
Датум: 13 јан 2012
, Автор:

Неизбежна грубост (Necessary Roughness)

ТВ серија за односите во едно семејство, професионалните кариери, менталните проблеми и решенијата...