Моќни возови патуваат низ прекрасни предели

Во секоја магична сцена, артистот ги повикува гледачите на авантура низ сончевите, снежните или грубите предели со цел да уживаат во патот и да не се грижат за дестинацијата. Погледнете дел од неговата фасцинантна работа...

Најопасните железнички линии

Дали би се осмелиле да патувате по најстрашните железнички пруги во светот?
Датум: 14 ное 2012

Чешки бар во кој наместо келнери ве служат вовчиња

Споственикот на барот „Vytopna“ во Прага, Чешка, смислил оригинален начин за привлекување гости. Келнерите ги заменил со прецизно програмирани вовчиња-играчки. Со нив, пијачките никогаш не доцнат :-)
Датум: 31 јан 2012
, Автор: