Како да носите црно во лето, а да не изгледате депресивно?

Еве како да го задржите вашиот стил – избирајте и комбинирајте ја црната облека во согласност со летниот амбиент.
Датум: 13 авг 2013
, Автор:

Стаклена и целосно провидна куќа за оние кои не се срамат

Доколку сакате да живеете во оваа куќа треба да сте храбри, да имате дебела сметка во банка и да поседувате квалитетно парче земја, до кое нема ниту еден сосед и е тешко пристапно.