Вашите последни зборови на Фејсбук

„If I Die“ е апликација за Фејсбук која овозможува вашето јас од социјалната мрежа, сè уште да може да ги објави вашите последни желби и да испраќа пораки до вашите пријатели, дури и години по вашата смрт.
Датум: 09 феб 2012
, Автор: