Инспиративни цитати што ќе ве потсетат дека простувањето може да ве направи посилни

Ако простите, не значи дека треба да заборавите што се случило, туку да се ослободите од негативните емоции.

Како да си простите себеси за грешките во животот?

Не смеете да чувате вина и страв во вашата енергија бидејќи таквата енергија ве кочи и го намалува вашиот ентузијазам и мотивација.

Науката открива како правилно да се извините

Да се направи вистинското извинување може да биде голем предизвик.

Зошто треба да простите?

„Простете им на другите, не затоа што заслужуваат прошка, туку затоа што вие заслужувате мир.“
Датум: 25 дек 2014
, Автор: