Поминувајќи ја границата на проширената реалност

Зошто гужвите и нетрпението во сообраќајот да не се заменат со едно ново искуство и да го направат патот од една до друга дестинација интерактивен, богат со информации, надвор од границите на реалноста каква што ја познаваме?!
Датум: 02 авг 2011
, Автор: