Астрологијата и барањето прочка од партнерот

Ја кажавте најлошата работа, во најлошиот момент и сега морате да изберете дали ќе ја поправите штетата или ќе дозволите во вашата врска да завладее лоша карма. Дали знаете искрено да побарате прочка?