Еве зошто сѐ уште не сте ја запознале вашата сродна душа

Доколку се прашувате зошто љубовта досега не чукнала на вашата врата, можеби тука ќе го откриете одговорот.
Датум: 22 јан 2016

Половина од жените се под стрес кога возат со партнерот до нив

Според најновите истражувања, повеќе од половина од жените признаваат дека доколку на совозачкото седиште седи нивниот партнер, тие стануваат нервозни и вознемирени.