За и против на првиот состанок

Првиот состанок е секогаш предизвик. Ова се работите на кои треба да внимавате со цел да оставите добар впечаток.
Датум: 24 апр 2012
, Автор:

Астрологијата и вашето справување со староста

Дали сè уште ќе носите мини здолништа, модерни очила за сонце и кул облека кога ќе имате над 45 години? Или прерано ќе се помирите со фактот дека сте стари и немате што да правите повеќе со себеси?