5 хигиенски пропусти кои морате веднаш да престанете да ги правите

За да го избегнете додатното ширење на бактерии, морате да престанете со следниве хигиенски пропусти.

Веднаш заборавете ги: Работни пропусти кои не смеете да ги правите во 2016-та година

Немојте да ја ризикувате својата кариера поради обични глупости.

Реклами за кои требало подобро да размислат пред да ги постават. Резултатот: Урнебесен „фејл“!

Велат дека и лошата реклама е добра реклама ако со неа ги натерате луѓето да зборуваат за вашиот бренд. Но, за сè има граница.
Датум: 09 мај 2015
, Автор:

За малку и ќе ја завршеше работата како што треба

Смешен доказ дека некогаш, дали од замор или незаинтересираност, ваквите пропусти дури остануваат незабележани од страна на работниците...
Датум: 10 апр 2014
, Автор: