Џузепе Заноти: Колекција пролет/лето 2014

Уживајте во фантастичните детали и неприкосновениот дизајн, која ја нуди Џузепе Заноти за оваа пролет/лето 2014.
Датум: 29 апр 2014
, Автор:

Кристијан Лубутан, колекција пролет/лето 2014

Започнувајќи од елегантни и софистицирани модели, па сѐ до весели и разиграни дизајни, оваа колекција на Лубутан е можеби најдобрата досега.