Проклет телефонски број кој поради големиот број смртни случаи сега е надвор од употреба

Официјалните мобилни компании не сакале да го коментираат овој случај, но потврдиле дека „баксузниот“ телефонски број е исклучен.

Во едно далечно време (Once Upon a Time)

ТВ серија за проклетствата од минатото и за оние на кои им е пишано да ја променат иднината...
Датум: 14 дек 2011
, Автор: